Hotellimme.

Täällä ollaan!

Hotellimme.

Täällä ollaan!

Uutta kaikki paitsi henkilökunta.

Pilot Airport Hotel ja Skyline Airport Hotel tarjoavat täydelliset lentokenttäpalvelut loma- ja liikematkailijoille Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Uusituissa hotelleissamme majoitut mukavasti loman tai työmatkan aluksi ja päätteeksi, tai jos muuten tarvitset kohtuuhintaista majoitusta pääkaupunkiseudulla. Matkantekoasi sujuvoittavat maksuton parkki matkan ajaksi sekä nopea kuljetus lentokentälle.

Skyline Airport Hotel

Täysin uusittu lippulaivamme, Skyline Airport Hotel sopii vaativampaankin makuun ja huonetyyppiensä puolesta niin yksin matkustaville, pariskunnille, perheille kuin seurueillekin. Skyline Airport Hotel on näyttävä näky jo ulkoapäin 30 metriä korkealla lasikattoisella aulatilallaan. Sisällä viihtyisät yksityiskohdat ja upea atriumpiha viherpergoloineen ja oleskelutiloineen luovat rauhoittavan keitaan, jonka ympärille nousevat 214 valoisaa ja nykyaikaista huonetta.

Hyvin varusteltu huone ja erittäin mukavat uudet sängyt johdattelevat kiireettömään tunnelmaan ja hyviin uniin. Kaikki hotellihuoneemme ovat uudistuksen myötä saaneet koneellisen viilennyksen. Hotellissamme toimii myös uudistettu ravintola Cloudberry ja uudet kokoustilamme tarjoavat viihtyisät ja nykyaikaiset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin.

Pilot Airport Hotel

Pienempi, sympaattinen sisarhotelli Pilot Airport Hotel tarjoaa 112 hiljattain remontoitua huonetta pääkaupunkiseudulle suuntaaville tai lentoon lähteville. Hotellimme on suosittu niin lomamatkailijoiden kuin työmatkaajien keskuudessa ja useat asiakkaamme palaavatkin meille kerta toisensa jälkeen. Juju piilee huumorilla höystetyssä palvelussa ja paikan mutkattomuudessa. Meille on kuulemma helppo tulla.

Siistit ja viihtyisät huoneet sekä pehmeät Hilding Anders -sängyt hellivät höyhensaarelaista ja varhainen aamiainen tuo energiaa, kun on aika lähteä taas liikkeelle. Hotellin yleiset tilat on juuri upeasti remontoitu ja ensimmäiseen kerrokseen on rakennettu uusi laajennusosa, jossa palvelee viihtyisä ravintola Wingman. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Aamiainen, ravintolat ja kokoustilat

Omat ravintolat molemmissa hotelleissa pitävät huolen vieraista tarjoamalla varhaisen aamiaisen, iltaisin maistuvia ravintola-annoksia A la carte- listalta, juomia sekä pikkusuolaista. Molemmissa hotelleissamme aamiainen kuuluu huonehintaan. Pilotissa aamiaista tarjoillaan päivittäin klo 03.30-09.30. Skylinessä aamiainen on tarjolla arkisin klo 03.15-09.30 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä klo 03.15-10.00 saakka. Hotelleista löytyvät myös monipuoliset kokoustilat.

Lue lisää, mitä muita majoittumiseen liittyviä lisäherkkuja hotellin asiakkaat voivat hyödyntää – airporthotelskyline.fi ja

airporthotelpilot.fi.

Kun olet etsimässä lentokenttähotellia Helsinki-Vantaan lentoaseman kulmilla, tiedät mihin suunnata!