Hukassa?

Hukassa?

Tällaisia ollaan.

Hotelleissamme häärää yli 100 vuotta kokemusta, sydäntä ja pelisilmää. Hauska tutustua!
Olimme sitten matkasi alku- tai päätepiste, toivomme että viihdyt kanssamme ja teemme kaikkemme, jotta sinulla olisi mukava ja hyvä olla.

Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel ovat kaksi yksityisessä omistuksessa olevaa lentokenttähotellia. Omistajina meitä on viisi suomalaista yksityishenkilöä. Jokainen meistä osallistuu vahvasti omalla työpanoksellaan päivittäiseen operatiiviseen toimintaan ja yhteistyömme on hioutunut saumattomaksi vuosikymmenten saatossa. Uskomme tämän olevan menestyksemme salaisuus – toimivan konseptin lisäksi.

Yhdessä meillä on yli sadan vuoden kokemus niin toisistamme kuin alastakin. Me omistajat teemme osaltamme sen eteen kaikkemme, jotta sinulla olisi mukava ja hyvä olla. Emme piiloudu takahuoneisiin tai suljettujen ovien taakse, vaan olemme aidosti ja koko sydämellä läsnä varmistamassa vierailusi sujuvuutta.

Hotellimme on meille paljon enemmän kuin pelkkä yritys tai työpaikka. Se on meille elämäntapa. Toivomme, että tämä välittyy myös vieraillemme.

Ei ketjuhotellin kahleita.

Yksityisenä toimijana meitä eivät sido ketjuhotellien kahleet, ja koemme saavamme etua siitä, että muutoksia ja parannuksia voidaan tehdä joustavasti ja nopeasti, asiakkaitamme kuunnellen.

Koko henkilökuntamme on sitoutunut lunastamaan odotuksesi, ja ylittämään ne. Palvelemme vieraitamme huumorilla ja lämmöllä.

Täällä ollaan. Jotta Sinäkin voisit vain olla.

Johannes Jääskeläinen, Myynti- ja markkinointijohtaja

Johannes Jääskeläinen
Myynti- ja markkinointijohtaja
johannes.jaaskelainen@airporthotelskyline.fi
+358 505482457

Marcus Högberg, Hankinta- ja henkilöstöjohtaja

Marcus Högberg
Hankinta- ja henkilöstöjohtaja
marcus.hogberg@airporthotelskyline.fi
+358 9 825511

Vaikka on matkalla, voi tuntea olevansa perillä.

Hyvän palvelun lentokenttähotellit Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel tarjoavat täydelliset lentokenttähotellipalvelut loma- ja liikematkailijoille.