Meistä

Meistä

Täällä ollaan.

On hotelleja, joita ympäröivät sitruunapuut ja ihanat pikkukahvilat. Komplekseja, joiden takapihalla on sata aurinkotuolia ja vesiliukumäki.

Ja sitten on lentokenttähotelli. Tai tässä tapauksessa kaksi. Me olemme kotimainen hotellikaksikko, jonka suurin mukavuustekijä on mukavuus itse, sillä uskomme, että hyvässä seurassa kaikki on vähän kivempaa.

Pihamme eivät välttämättä ole vehreitä keitaita, mutta tarjoavat ihanan väljän parkkipaikan omalla autolla liikkuville. Eikä vastaanotossa leisku tuoksukynttilät, mutta sen sijaan vuosikymmenien kokemus kiperistäkin tilanteista.

Hotellimme ovat harvemmin matkan määränpää tai sen suurin puheenaihe – sillä meidän tärkein tehtävä on yksinkertaisesti olla olemassa. Huomioida ja ennakoida.

Olla lepotila väsyneelle matkaajalle. Väliaikainen koti työn ahertajalle. Suihku ja runsas aamiainen urheiluseuralle. Tai rakkaudella valmistettu illallinen pitkän päivän päätteeksi. Me olemme olemassa, jotta sinä voisit tuntea olosi kotoisaksi, omana itsenäsi.

Olimme sitten matkasi alku- tai päätepiste, toivomme että viihdyt kanssamme.

Täällä ollaan. Jotta sinäkin voisit vain olla.

Yksityinen ja kotimainen hotellikaksikko. 

Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel ovat kaksi yksityisessä omistuksessa olevaa lentokenttähotellia. Omistajina meitä on viisi suomalaista yksityishenkilöä. Jokainen meistä osallistuu vahvasti omalla työpanoksellaan päivittäiseen operatiiviseen toimintaan ja yhteistyömme on hioutunut saumattomaksi vuosikymmenten saatossa. Uskomme tämän olevan menestyksemme salaisuus – toimivan konseptin lisäksi.

Hotelleissamme häärää yli 100 vuotta kokemusta, sydäntä ja pelisilmää.
Me omistajat, ja koko henkilökuntamme, teemme sen eteen kaikkemme, jotta sinulla olisi mukava ja hyvä olla.

Hotellimme on meille paljon enemmän kuin pelkkä yritys tai työpaikka. Se on meille elämäntapa. Toivomme, että tämä välittyy myös vieraillemme.

Ilmainen lentokenttäkuljetus ja ilmainen pysäköinti? Täällä ollaan!

Lentoaseman lähellä sijaitsevat lentokenttähotellit tarjoavat ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Molempien hotellien varaukset voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt